Вече съм на 32 г. Все още ми излизат пъпки, но кожата ни е по-скоро суха…

Публикувано в Мнението на експерта

Вече съм на 32 г. Все още ми излизат пъпки, но кожата ни е по-скоро суха и не позволява използването на стандартните продукти, които са за мазна кожа. Как да се справя с това?

Станислава

 

Здравейте Станислава,

Акнето е резултат от едновременното действие на редица външни и вътрешни фактори и е проблем не само на подрастващите. Това състояние често е асоциирано със суха кожа, най-често вторично изсушена след приложение на разнообразни продукти за справяне с първоначалния проблем. Решение за тези случаи предлагат Дерматологични лаборатории Avène със серията си Cleanance Hydra – идеална хигиена без последващо изсушаване осигурява успокояващият измивен крем, а необходимата дневна грижа – успокояващия крем. Кожата остава балансирана и хидратирана и по този начин несъвършенствата са ограничени. За оптимален резултат, препоръчваме TriAcneal грижа вечер, който повлиява факторите, провокиращи акне. За по-дълготраен резултат можете да комбинирате с безболезнената и щадяща процедура с LED терапия, която има антибактериално и заздравяващо кожата, действие. За хидратация на кожата, можем да предложим мезотерапия, при която с помощта на малки игли се вкарват в кожата витамини и антиоксиданти.

Какво представлява процедура с LED терапия можете да видите тук: http://youtu.be/M1dNivLtUZc?list=PLCPFObSEzRkYBnkK11a5ns4xYR7a3AYPl

Надявам се отговорът да Ви е полезен. Д-р Паскова, Клиника Дерма Вита

322 Коментари

Коментирайте тук