Имам бели точки по кожата на лицето…

Публикувано в Мнението на експерта

“Здравейте, имам бели точки по кожата на лицето, които са много малки, ходила съм на козметик и по-големите ми бяха отстранени с игла, предполагам са мастни образувания, имам и една голяма бенка на лицето, която расте и има окосмяване. Имате ли кабинет във Варна?”

Красимира Г.

Здравейте, Красимира.

Вие описвате 2 независими проблема. По отношение на белите точки могат да се направят много неща, като започнете с поддържане на кожата си свежа и гладка с CleananceExpert грижа, в комбинация с почистващ продукт от серията. Трябва да видя лицето ви, за да ви препоръчам при необходимост и конкретни процедури или лечение.

По отношение на втория проблем, моля имайте пред вид, че бенките, на пръв поглед безобидни могат да бъдат и опасни. Съветвам ви да направите консултация с дерматолог.

За съжаление не мога да ви прегледам от дистанция, кабинета ми е в София, но съм сигурна, че във Варна също има добри специалисти.

В случай, че решите да направите консултация с мен и екипа ми в клиника Дерма Вита, тя се намира в град София, Ул. “Акад. Иван Буреш” №8, Тел.: 02 / 962 25 33(44); 0884 94 95 81, E-mail: dermavitabg@gmail.com

Надявам се отговорът да Ви е полезен. Д-р Паскова, Клиника Дерма Вита

506 Коментари

Коментирайте тук