На 35 години съм. Напоследък имам черни петна по лицето…

Публикувано в Featured

“Здравейте,

на 35 години съм. Напоследък имам черни петна по лицето. По принцип имам мазна кожа. Как мога да се справя с тези петна?

Предварително благодаря за отговора!”

Евгения С.

Здравейте Евгения,

Не съм сигурна, че се касае за пигментни петна, трябва да направите консултация на живо, за да се прецени какво е точно състоянието Ви.

Ако приемем, че става въпрос за пигментите петна, то имайте пред вид, че те са резултат от действието на различни фактори от външната и вътрешната среда. Затова и борбата с тях е комплексна и изисква много време.

Можете да третирате проблемните зони с продукт на Дерматологични лаборатории DucrayМеласкрийн Депигментант сутрин и вечер в продължение на 3 месеца, комбинирайки с продукт с висок слънцезащитен фактор Меласкрийн 50 +SPF, такъв можете да откриетеи в оранжевата или бялата серия слънцезащитни продукти на Avene, в зависимост особеностите на Вашата кожа.

Естетичната дерматология също предлага решение. Можете да опитате процедури с лазер или пилинг, които стимулират обновяването на кожата и така изравняват тена.

Изборът на метод се основава на преглед от дерматолог, при който се дефинира вида хиперпигментация и така се установява най-подходящата за Вас процедура. Заповядайте на преглед в Дерма Вита.

Надявам се отговорът да Ви е полезен. Д-р Паскова, Клиника Дерма Вита

Коментирайте тук

Вашият email няма да се публикува

*