Попитай твоя личен EXPERT за здрава и красива кожа.

Задайте своите въпроси към Д-р. Паскова, дерматолог, клиника Дерма Вита.

1075783_644635062247440_347336312_n

Сега имате възможност да се консултирате с един от най-добрите дерматолози в страната, напълно безплатно.
Можете да зададете своите въпроси и да получите професионалното мнение на специалист, както и препоръка и програма за грижа.

Коя е Д-р Катя Паскова?
Д-р Катя Паскова е сред първите дерматолози у нас, поставили началото на естетичната дерматология такава, каквато я познаваме днес. Професионалният си път започва непосредствено след 1989г., когато завършва медицина в гр. Пловдив. Започва работа като педиатър, но практикува едва 8 месеца. Взима решение да последва голямото си желание да се занимава с дерматология. Благодарение на това започва практика по специализацията си в Трета градска болница в София, където работи близо 8 години.От 2001г. д-р Паскова упорито започва да развива клиника Дерма Вита, която днес е добре позната и реализирана изцяло в дерматологията – обща и естетична. През всички тези години дерматологичната клиника се обособява като професионално медицинско средище, където д-р Паскова помага на хиляди хора всяка година. Правило на клиниката е непрекъснато да се стреми към новаторство и прецизност. Всеки месец специалистите посещават различни обучения, които допълват набора от взискателни знания и опит.

Д-р Паскова счита, че професионалното отношение е базирано на непрекъснато обучение и себеусъвършенстване. Поради това свое убеждение притежава редица специализации от цял свят и всяка година прибавя по няколко нови към портфолиото си.

Философията й на специалист дерматолог включва убеждението, че красотата преди всичко е хармония в пропорциите и е допустима всяка корекция, но с мярка. Вярва, че кожата ни е нашата външна обвивка и е огледало на случващото се в нас. Най-големият човешки орган е  безпрецедентен „глашатай“  на процесите в организма.

Д-р Паскова отговаря лично на Вашите въпроси, два пъти седмично, свързани със състоянието на кожата Ви и как да се грижите за нея.
Разгледайте всички въпроси и отговори до момента, тук
Ако не откриете това, това което Ви интересува, пишете на Д-р Паскова за съвет!

slider-dr-paskova-prevoriakneto