Известни личности, страдащи от акне

Публикувано в Съвети и трикове

Известните личности също имат своите несъвършенства. Въпреки скъпите козметични процедури, на които се подлагат повечето от тях, и десетките гримьори и козметици на разположение, акнето е упорит и неприятен проблем, който засяга не малка част от лицата на известните. Ето някои известни личности, които също се борят с акнето:

1. Бионсе

Може би много от вас ще останат шокирани, но да, акнето е проблем и за Бионсе. Преди известно време, в мрежата изтекоха снимки на цветнокожата изпълнителка, които озадачиха милиони нейни фенове. Въпреки умелото прикриване с грим, акнето все пак бе видимо, дори на красавица като Бионсе.

beyonce-79551_640

 

2. Бритни Спиърс

Друга певица със залязваща кариера и страдаща от акне е Бритни Спиърс. Акнето при идола на милиони момичета по цял свят е било толкова сериозно, че проблемът е бил хроничен. Спиърс заяви, че започва да взема връх в борбата с акнето, като един от основните й козове е била диета, изключваща всякакъв тип сладки изделия.

3. Брад Пит

Актьорите също са в графата „засегнати от акне”. Въпреки блестящия си вид, когато е бил тийнейджър, Брад Пит е страдал от акне. Актьорът казва, че основната причина за това, е бил стресът. Как влияе той върху акнето – вижте в предишната ни статия.

4. Джъстин Бийбър

Едва ли е изненадващо, че тийнейджър страда от акне. Още повече, когато става въпрос за Джъстин Бийбър. Но въпреки това, младият изпълнител се е преборил с този проблем, като дори е успял да спечели от него, ставайки рекламно лице на известна марка козметика.

justin-bieber-96403_640

5. Виктория Бекъм

Бившата вокалистка от разпадналата се момичешка група Spice Girls открито говори за проблема си. Състоянието на кожата ѝ е било толкова сериозно, че по лицето на Бекъм са започнали да се появяват първите белези от пъпки. Но през 2011, Виктория Бекъм заяви, че акнето ѝ е изчезнало напълно, след като е забременяла. Браво, Дейвид!

22 Коментари

Коментирайте тук

Вашият email няма да се публикува

*