Известни личности с акне – част 2

Публикувано в Съвети и трикове

Известните личности също страдат от несъвършенства на кожата. Въпреки изрядния им въшнен вид, който наблюдаваме по екраните, известните представители от киното и музикалната индустрия също имат проблемна кожа. Ето, че не си сам в борбата с пъпките!

Мислиш си, че твоята любима звезда е перфектна, ето че ще те изненадаме… Ето някои от тях, на които все още им се налага пред огледалото да прикрият някоя и друга пъпка.

  • Скарлет Йохансон. На фона на нежния ѝ външен вид и очарователна красота, американската актриса от скандинавски произход, неведнъж е споделяла за проблема си с акнето. Въпреки че при нея не е така силно изразено, папарашките й снимки разкриват умело прикрити несъвършенства по лицето.

scarlet-johansson-669600_640

  • Майли Сайръс. Идолът на милиони тийнейджъри по цял свят все още не може да се пребори с проблемната кожа. Тайната на младата певица за намаляване появата на пъпки, е хранителен режим с органични продукти  и детокс на тялото.

billy-ray-cyrus-79522_640

  • Кийра Найтли. Звездата от „Карибски пирати“ и „Черният лебед“ също е засегната от акне. Независимо, че е избрана за рекламно лице на редица козметични продукти, Кийра също продължава да се бори с  несъвършенствата по кожата ѝ.
  • Шарлиз Терон. Друга американска красавица, която бе разкрита, че има проблемна кожа. Макар че несъвършенствата са умело прикрити с грим, акнето не убягна на обективите на папараците.

charlize-theron-669608_640

  • Камерън Диаз. Сигурни сме, че сте виждали снимките, които обикалят интернет пространството, изобличаващи проблемната кожа на Камерън.

И можем да допълним в списъка Риана, Кейт Мос, Даниъл Радклиф, Кейти Пери и още много други.

Това доказва, че акнето е проблем, които може да се засегне всеки и не е повод да се откажеш да преследваш мечтите си. Бъди уверен в собствените си способности и не забравяй, че с постоянството всичко се постига. Дори и перфектната кожа!

 

860 Коментари

Коментирайте тук